Taverna Nikos

In de jaren negentig ben ik samen met mijn man Nikos naar het Brabantse dorpje Mierlo gekomen. Mijn naam is Cleopatra en ik ben geboren in Athene. Mijn familie komt uit het Noordwesten van de Peloponnesos en woont in de omgeving van Amaliada, vlakbij Olympia. Ik ben in Nederland opgegroeid.

In 1991 startten we dit restaurant onder de naam “Kreta”. Na het overlijden van mijn man in 2006 heb ik het, ter zijner nagedachtenis, omgedoopt tot ‘Taverna Nikos’.

In de loop der jaren heeft Taverna Nikos een totale metamorfose ondergaan en zowel het restaurant als het terras hebben een nieuwe uitstraling gekregen.

Vandaag de dag serveren wij heerlijke Griekse grill-, en pan gerechten, ovenschotels, vis- en vegetarische gerechten. Wij hebben een ruime keuze aan glutenvrije gerechten en ook voor de kinderen zijn er speciale gerechten.

Sinds juni 2019 hebben we het restaurant omgezet naar een V.O.F. en exploiteer ik de Taverna samen met mijn jongste zoon Leonidas.

Door ons geweldige team en de input aan ideeën van, zowel Leonidas als mijn huidige man, proberen we onze Taverna naar een steeds hoger niveau te tillen. Vernieuwde bestel -en werkwijzen, website, gourmet en zo blijven we enthousiast bouwen aan een goede naam.

We wensen u een gezellige avond toe en hopen u nog lang als onze gast te mogen ontvangen en te blijven verrassen, want voor ons bent en blijft u het hart van ons familierestaurant.

Uw gastvrouw en gastheer ,
Cleopatra en Leonidas Tsatsos

Fotos